Sahauksen kokenut ammattilainen palvelee osaavasti Turun seudulla 

Soita ja kysy lisää palveluistamme

Turun seudulla palveleva HP-Koneistus Oy on sahauksen kokenut ja varma ammattilainen. CNC-koneistuksen lisäksi palvelemme yrityksiä sekä teollisuuden toimijoita osaavasti erilaisissa
sahaustöihin liittyvissä tarpeissa. Konepajamme sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Kaarinassa, Turun liepeillä. Palvelemme asiakkaitamme sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja tiedustella lisää tarjoamistamme palveluista!

Tankojen ja profiiliputkien sahaus

Sahauspalvelumme keskittyvät tankojen ja profiiliputkien sahaukseen,
poraukseen ja koneistukseen. Kuuntelemme huolellisesti asiakkaidemme
tarpeita ja työstämme metalli- tai muovivalmisteiset tangot sekä
profiiliputket mittatarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Sahauksissa huolellisuus ja tarkkuus ovat valttia. Keskitymme jokaiseen tekemäämme työhön sataprosenttisesti, olipa kyse pienestä, suuresta tai haasteellisesta toimeksiannosta. Tarkasta ja korkealaatuisesta lopputuloksesta emme koskaan tingi.


Kerromme mielellämme lisää sahauspalveluistamme!

Kysy lisätietoja
Sitaattikuvake

HP-Koneistus Oy tekee laadukkaat sahaustyöt kilpailukykyiseen hintaan Turun seudulla.   

Sahaustyöt ammattitaidolla

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Sopimuksen mukaan toimitamme Kaarinan konepajassamme tehdyt kappaleet tarvitsemaasi kohteeseen ympäri Suomen. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin toimeksiannot aina nopeasti laadukkaita työvälineitä käyttäen.

Soita ja pyydä tarjous

Muista myös muut konepajapalvelumme

HP-Koneistus Oy on konepajapalvelujen nopea ja kustannustehokas asiantuntija Turun seudulla. Työskentelemme vastuullisesti ja sopimuksista kiinni pitäen. Meillä on pitkä ja laaja kokemus konepajapalveluiden toteuttamisesta, joten hoidamme vaativimmatkin työt osaavasti.

Lue lisää yrityksestämme