Korkealaatuiset konepajapalvelut kattavalla konekannalla Turun seudulla

Soita ja kysy lisää palveluistamme

HP-Koneistus Oy:n Kaarinassa sijaitseva konepaja on varustettu monipuolisella konekannalla, mikä mahdollistaa vaativienkin CNC-koneistus- sekä muiden konepajapalveluiden onnistuneen toteuttamisen. Palvelualueemme kattaa koko Turun seudun. Sopimuksen mukaan hoidamme kappaletilaukset myös muualle Suomeen.

Kerromme mielellämme lisää HP-Koneistus Oy:n konekannasta ja monipuolisista palveluistamme! Ota yhteyttä.

Sitaattikuvake

HP-Koneistus Oy on laadukkaiden konepajatöiden luotettava tekijä Turun seudulla. Palvelemme pitkää ja laajaa alan kokemusta käyttäen. 

Tutustu rautaisella ammattitaidolla toteutettaviin palveluihimme

Palveluihimme kuuluvat:

Käytämme CNC-jyrsinnässä tehokkaita ja nykyaikaisia pystykaraisia

CNC-työstökeskuksia. Näin pystymme työstämään metalli- ja muoviosia sekä erilaisia osakokonaisuuksia laadukkaasti sarjan koosta riippumatta.

 

Meillä on pitkä ja laaja kokemus sahaustöistä. Keskitymme tankojen ja profiiliputkien sahaukseen sekä poraukseen ja koneistukseen. Työstämme metalli- tai muovivalmisteiset tangot ja profiiliputket mittatarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Toteutamme konepajassamme Kaarinassa, Turun liepeillä myös asiantuntevaa täryhiontaa. Se mahdollistaa sarja- ja massatuotantona valmistettavien kappaleiden viimeistelyn kustannustehokkaasti ja nopeasti. Menetelmää käytämme monipuolisesti esimerkiksi purseiden poistamiseen, terävien kulmien pyöristämiseen sekä pintojen hiomiseen ja muuhun työstämiseen.